همزمان با آغاز ماه رمضان طرح افطار ۲۵۰ هزار فلسطینی در نوار غزه با حمایت هلال جمهوری اسلامی ایران آغاز شده است.
کمپ هلال احمر رژیم ایران در غزه
به گزارش ایرنا، این طرح تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت و بر اساس آن روزانه هفت هزار و ۵۰۰ بسته افطاری در بین مردم غزه توزیع خواهد شد.
این طرح از منطقه «الشجاعیه» غزه آغاز شد که در جریان جنگ سال ۲۰۱۴ اسراییل علیه غزه هدف قرار گرفت و تخریب شد.
بسته افطاری ایران شامل برنج، گوشت، مرغ، ماهی، خرما، سبزیجات و نوشیدنی میشود که در میان فقرا و مستمندان و خانوادههای کشتهشدگان و مجروحان و زندانیان فلسطینی توزیع میشود.
در سالهای اخیر این طرح از سوی هلال احمر ایران در غزه اجرا شده است.
در شهرهای کوچک و بزرگ ایران بسیاری از شهروندان هستند که برای رفع گرسنگی مجبورند تکههای غذا را از درون سطلهای زباله جسنجو کنند
کمک به ۲۵۰ هزار فلسطینی در حالی از سوی رژیم ایران انجام میشود که ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ علی اکبر سیاری معاون وزیر بهداشت گزارش داد که در حال حاضر ۳۰ درصد مردم کشور گرسنهاند و تاکید کرد که این آمار را وزارت رفاه هم تائید میکند.
به گفته این مقام مسوول، نابرابریهای پنهان در جامعه رو به افزایش است و فقر، محرومیت اجتماعی، پایین بودن شاخص های توسعه انسانی از مسائل حاشیه نشینی است.
۱۸ بهمن سال ۱۳۹۵ کاوه زرگران، رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران اعلام کرد که به علت گرانی گوشت بسیاری از خانوادهها توان خریدن آن را ندارند و طبق آمار سرانه مصرف گوشت قرمز در خانوار شهری طی دهه گذشته با ۲۵ درصد کاهش به ۱۱.۴۳ درصد رسیده است.
بررسیها نشان میدهد که میزان فروش توزیعکنندگان گوشت قرمز در ایران طی چند سال گذشته، تا یک سوم کاهش یافته و این یعنی عمق ناتوانی بخش اعظمی از شهروندان برای تامین خوراکهای ضروی زندگی به دلیل فقر و ناتوانی مالی.
در ایران گوشت خوراک گرانی است و خانوادههای زیادی حتی توان خریدن آن را برای مصرف یک بار در ماه ندارند و جایگزین آن سویا است. قیمت گوش قرمز در نقاط مختلف متفاوت است، اما به عنوان نمونه یک کیلو خورشتی بیاستخوان گوسفند حدود ۵۰ هزار تومان است و خورشتی گوساله ۳۵ هزار تومان. بعضی خانوادههای بیبضاعت مجبورند برای تامین گوشت مصرفی آخر وقت به قصابیها مراجعه کنند و ته مانده و ضایعات گوشت را خریداری کنند
روی دیگر سکه اما این است که رژیم ایران به دلایل مختلف دینی و سیاسی سالانه میلیونها دلار صرف کمک به مردم فسطین میکند، تا از آن بهره برداری سیاسی کند اما نتیجه معکوس بوده و آنها در نقطه مقابل منافع رژیم و حتی مردم ایران موضعگیری میکنند. عزاداری مردم فلسطین پس از اعدام صدام حسین دیکتاتور عراق یکی از این نمونههاست.
دی ماه سال ۱۳۹۵ تیم فوتبال فلسطین به بهانههای مختلف حتی دیدار تدارکاتی با تیم ملی فوتبال ایران را که قرار بود در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود لغو کرد.
یادآوری می شود که از هر چهار کودک زیر پنج سال در ایران، یکی بر اثر فقر و گرسنگی در معرض مرگ قرار دارد و حداقل ۱۲درصد جمعیت ایران زیر خط فقر به سر میبرند. از قدیم گفته اند چراغی که در خانه رواست، بر مسجد حرام است.
برگرفته از کیهان لندن